Airconditioning

Creëer uw ideale binnenklimaat met onze hoogwaardige airconditioningsystemen!

Uw nieuw aircosysteem op maandelijkse basis betalen?
OPTIMAAL BINNENKLIMAAT
VOOR IDEAAL COMFORT

Geniet het hele jaar door van het perfecte binnenklimaat met onze geavanceerde airconditioningsystemen. Of het nu hartje zomer is of de koudste winterdagen, u ervaart altijd optimaal comfort in uw woning. Met slechts één druk op de knop kunt u snel en efficiënt verwarmen tijdens de kille maanden en verkoeling vinden wanneer de temperaturen stijgen.

ELEKTRISCH VERWARMEN OP EEN
SNELLE EN EFFICIËNTE MANIER
Naast ongeëvenaard comfort, bieden onze aircosystemen ook een milieuvriendelijke oplossing. Door snel en efficiënt te verwarmen zonder het gebruik van kostbaar aardgas, verlaagt u niet alleen uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Bovendien hebt u volledige controle over uw energieverbruik, waardoor u het binnenklimaat nauwkeurig kunt afstemmen op uw persoonlijke behoeften.
VERMINDER HUISSTOFMIJT,
VERBETER LUCHTKWALITEIT
Naast verwarming en verkoeling verbeteren onze airconditioningsystemen ook de luchtkwaliteit in uw huis. Dankzij geavanceerde filters verminderen ze huisstofmijt en verwijderen allergenen, waardoor u kunt genieten van een gezondere leefomgeving. Daarnaast reguleren ze de luchtvochtigheid, wat de vermenigvuldiging van huisstofmijt verder beperkt. Met onze geavanceerde airconditioningsystemen heeft u het hele jaar door een comfortabel, efficiënt en gezond binnenklimaat.

Waarom kiezen voor AIRCO'S van H&S Powersolutions?

Verschillende functies in één apparaat

Onze airco’s zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen schakelen tussen hun verschillende functies, zodat u altijd kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Of u nu op zoek bent naar koeling, verwarming, luchtbevochtiging of luchtreiniging, onze airco’s kunnen het allemaal.

Mogelijkheid om te personaliseren en uitbreiden

U kan uw aircosysteem personaliseren om te passen bij uw interieur. Wilt u na verloop van tijd meer ruimtes voorzien van airconditioning? Dan kan uw aircosysteem worden uitgebreid om aan uw groeiende behoeften te voldoen. Of u nu een kleine airco nodig hebt voor een enkele ruimte of meerdere airco’s voor het hele huis, wij hebben wat u zoekt.

Een ruime keuze tussen merken, formaten en modellen

Bij H&S PowerSolutions hebt u een zeer grote keuze aan airco’s. U kan kiezen tussen verschillende merken en kleuren, zodat u altijd een model kunt vinden dat voldoet aan uw wensen en ook nog eens bij uw interieur past.

Energiezuinige en kwalitatieve airco's

Ons assortiment van airco’s is zeer zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en energiezuinigheid. Wij werken enkel met topmerken zodat u altijd kunt rekenen op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Betrouwbare klantenservice

Een uitstekende klantenservice zit in ons DNA. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Of u nu hulp nodig hebt bij het kiezen van een airco, of vragen hebt over de installatie of onderhoud ervan, onze technici staan klaar om u verder te helpen.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw zonne-installatie met airconditioningsysteem zonder uw spaarrekening te plunderen. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen graag een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S PowerSolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De aannemer komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd.

Meer informatie over onze
Airconditionings?

Neem contact op voor meer informatie over airconditionings. Onze experts helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.