DAKRENOVATIE

Bespaar gemiddeld 20% tot 30% ten opzichte van een niet-geïsoleerd dak!

Een nieuw dak op maandelijkse basis afbetalen?
BESCHERM HET DAK
TEGEN WEER EN WIND

Dakrenovatie is de ideale oplossing voor beschadigde daken of daken met lekkages omdat het de levensduur van het dak verlengt en de waarde van het huis verhoogt. Een beschadigd dak zorgt voor waterlekkages en schimmelvorming, wat op zijn beurt ook schade aan de structuur van het huis kan toerichten.

Met een dakrenovatie worden deze problemen opgelost door het vervangen van uw dakpannen, het versterken van de dakstructuur en het aanbrengen van isolatie.

EEN MODERN
UITERLIJK VOOR UW HUIS

Een mooi en goed onderhouden dak kan de uitstraling van uw huis verbeteren. Een dakrenovatie is daarom niet alleen nuttig de levensduur van uw dak te verlengen, maar het zorgt ook voor een verfraaiing van het uiterlijk van uw woning.

Door het aanbrengen van nieuwe dakpannen of het plaatsen van een nieuw dak kunt u kiezen voor een frisse, moderne look voor uw woning.

BETERE ISOLATIE, LAGERE ENERGIEKOSTEN
WETTELIJKE VERPLICHTINGEN

Dakrenovatie is een goede oplossing om de isolatie en energiezuinigheid van uw huis te verbeteren omdat het ervoor zorgt dat de warmte in de winter beter wordt vastgehouden en de koelte in de zomer beter wordt binnengehouden. Daardoor wordt uw EPC-score verbeterd en tegelijkertijd bespaart u aanzienlijk op uw energierekening.

Het is belangrijk om uw dak te renoveren en regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat het aan de huidige isolatienormen voldoet.

Er zijn verschillende manieren waarop u uw dak kunt renoveren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het aanbrengen van extra isolatie en heeft u keuze tussen een ruim aanbod van kleuren en stijlen van dakpannen. Wij hebben de geschikte dakpan voor uw woning!

Waarom kiezen voor DAKRENOVATIE van H&S Powersolutions?

Begeleiding bij de aanmelding

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw premie voor dakrenovaties. Wij helpen met het administratieve werk zodat u zich kunt focussen op de voorbereidingen voor de renovatiewerken.

Dakrenovatie binnen 8 weken

Wij bieden professionele dakrenovaties binnen 8 weken. U hoeft niet lang te wachten voordat uw dak weer zo goed als nieuw is! Onze vakmannen zorgen ervoor dat u binnen no-time weer kunt genieten van een stevig en mooi dak

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S Constructions kunt u genieten van uw dakrenovatie zonder uw spaargeld aan te moeten spreken. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Pannendaken, platte daken en steeldeck daken

Wij bieden professionele dakrenovaties aan voor zowel pannendaken, platte daken als steeldeck. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde dakpannen, het aanbrengen van een waterdichte laag op een plat dak of het versterken van een steeldeck, wij staan klaar om u te helpen.

Éénmalige werkgarantie van 15 jaar

Kiest u ervoor na verloop van tijd zonnepanelen te plaatsen, of andere werken uit te voeren aan uw dak? Ons team van ervaren dakdekkers komt éénmalig gratis uw dak demonteren en terug monteren.

Betrouwbare klantenservice

H&S Constructions draagt klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met telefonische ondersteuning en professionele bijstand.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Tijd voor een plan

Er komt een medewerker langs die met u de gewenste
renovatiewerken bespreekt en een offerte en tijdsplan opstelt.

03. Het werk begint

We beginnen aan de renovatie. Het werk wordt regelmatig gecontroleerd en onze klantendienst staat u tijdens het gehele proces bij met vragen, wensen, of klachten.

04. Zo goed als nieuw

De renovatie is afgewerkt en u kan er volop van genieten. Na een korte periode nemen we weer contact met u op om nog een laatste keer het werk te controleren.

Meer informatie over onze
DAKRENOVATIE?

Neem contact op voor meer informatie over dakrenovaties. Onze experts helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.