Warmtepompboiler

Bespaar tot 60-70% extra met een warmtepompboiler in combinatie met zonnepanelen!

Uw warmtepompboiler op maandelijkse basis betalen?
VOORDELIG EN
GASVRIJ VERWARMEN

Kies voor een warmtepompboiler en geniet van een kosteneffectieve en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. In tegenstelling tot gasketels, die afhankelijk zijn van gasverbruik, werkt een warmtepompboiler volledig op elektriciteit, waardoor u geen gasaansluiting meer nodig heeft.

Daarnaast biedt verwarmen op elektriciteit een bijkomend voordeel van stabiliteit in de energieprijzen, terwijl gasprijzen vaak fluctueren. Met een warmtepompboiler heeft u de controle over uw energiekosten en investeert u in een duurzame toekomst voor uw woning.

MILIEUVRIENDELIJK
EN EFFICIËNT

Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met een warmtepompboiler. Naast het feit dat ze milieuvriendelijk zijn vanwege hun gasvrije werking, zijn warmtepompboiler ook uiterst efficiënt in hun energieverbruik. Door geen warmte te verspillen aan uitlaatgassen, kunt u optimaal profiteren van de elektrische energie die wordt gebruikt om uw water te verwarmen.

Met een warmtepompboiler investeert u in een groenere toekomst, terwijl u toch geniet van alle comfort en gemakken van warm water. Bovendien vergt een warmtepompboiler weinig onderhoud, waardoor u meer tijd en geld bespaart op het gebied

NOOIT MEER WACHTEN
OP WARM WATER

Ervaar het gemak van direct warm water en een ononderbroken toevoer met een warmtepompboiler. In tegenstelling tot traditionele boilers, waar u vaak moet wachten op het opwarmen van het water, houdt een warmtepompboiler het water continu warm.

Bovendien biedt een warmtepompboiler de mogelijkheid om meerdere punten in uw woning gelijktijdig van warm water te voorzien. Dit betekent geen compromissen in het comfort, zelfs niet in huishoudens met een hoog waterverbruik.

Waarom kiezen voor WARMTEPOMPBOILERS van H&S Powersolutions?

Persoonlijke ondersteuning

Onze energie-experts maken altijd eerst een analyse om u de meest geschikte boiler aan te bieden op basis van uw gebruik. Zo kunnen we zorgen dat u altijd de beste boiler krijgt voor uw specifieke situatie.

Opslagcapaciteit uitbreiden

Is het gezin gegroeid, of bent u verhuisd en hebt u een grotere boilercapaciteit nodig? Geen probleem! Neem contact met ons op om te bespreken wat de beste optie is voor uw specifieke situatie en behoeften en wij installeren een groter model bij u thuis.

warmtepompboilers op maat

Bij ons vindt uwarmtepompboiler in veel verschillende formaten, zodat u altijd een model zal vinden dat bij uw situatie past. Of u nu een kleine boiler nodig hebt voor een studioappartement, of een boiler met grote capaciteit voor een groot gezin, wij hebben de ideale boiler voor uw specifieke behoeften.

Installatie binnen 8 weken

Bij H&S kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie van uw warmtepompboiler. Wij garanderen dat wij binnen 8 weken na betaling van het voorschot uw boiler volledig geïnstalleerd hebben. Zo hoeft u niet lang te wachten met te besparen op uw energiefactuur.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw zonne-installatie met warmtepompboiler zonder dat u uw spaarrekening moet aanspreken. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen heel graag een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Betrouwbare klantenservice

Klanttevredenheid en uitstekende klantenservice bieden zit in onze kernwaarden. Daarom bieden we een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we constant een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op snelle service.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S PowerSolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De aannemer komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd.

Meer informatie over onze
warmtepompboilers?

Neem contact op voor meer informatie over warmtepompboiler. Onze experts helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.