DE YIN-YANG VOOR
UW ENERGIEGELUK
H&S PowerSolutions is een energiebedrijf dat is opgericht en geworteld in het prachtige Hasselt. Zoals de naam PowerSolutions suggereert, zijn wij een zeer oplossingsgerichte groep, gespecialiseerd in duurzame energie.
Last van stijgende energieprijzen?
Wat als er een stroompanne is?
Hoe moet dat verder met onze planeet?
IN
VLAANDEREN
Zorgen we voor verschillende wegen naar energie-onafhankelijkheid. Dat wil zeggen dat we u helpen om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van de grillen van de grote energieleveranciers of van gebeurtenissen in het buitenland!
WIJ WERKEN SAMEN

Want bij oplossingsgericht zijn hoort nu eenmaal ook samenwerken. Samenwerken met u. Daar is vertrouwen voor nodig, en rond dat vertrouwen hebben we heel onze service-methode opgebouwd.

Het begint bij onze adviseurs die verschillende keren voor de installatie bij u op gesprek komen zodat alle vragen worden beantwoord en u zich zelfverzekerd op de toekomst kunt richten. We zijn ook 24/7 beschikbaar om te bellen of te mailen, niet alleen voor en tijdens de installatie maar ook alle jaren daarna. Wij laten u niet vallen wanneer de installatie afgerond is!

Trouwens, over jaren gesproken; H&S PowerSolutions biedt langere garanties dan u doorgaans op de markt vindt.
Dat is de kern van wie wij zijn. Laat ons met u samenwerken.