Zonnepanelen

Bespaar gemiddeld €1.500 per jaar met zonnepanelen!

Ontdek hoeveel u kan besparen met een zonne-installatie!
VERLAAG JE ENERGIEREKENING MET
EEN HOOG RENDEMENT OP INVESTERING

Zonnepanelen kunnen uw energierekening aanzienlijk verlagen, waardoor het aankopen van elektriciteit bij uw energieleverancier niet langer noodzakelijk is. Bovendien hebben zonne-installaties een zeer lange levensduur en vereisen zelden onderhoud.

U kunt ook compensatie ontvangen voor overtollige energie die u teruglevert aan het net. Deze vergoeding, bekend als injectievergoeding, wordt verstrekt door uw energieleverancier. Met behulp van een thuisbatterij kunt u de overschotten aan energie van uw zonnepanelen opslaan, zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.

EEN GROENE TOEKOMST
BEGINT BIJ JOUW HUIS

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ze leveren meer groene zonne-energie op en verminderen de CO2-uitstoot door schadelijke broeikasgassen.

Vanwege strengere verplichtingen van de Vlaamse overheid op het gebied van duurzame energie, zoeken steeds meer mensen naar duurzame oplossingen voor hun woning. Zonnepanelen blijven de meest populaire keuze om te besparen op jouw energierekening en voldoen bovendien aan de EPB-eisen voor nieuwbouwwoningen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van H&S Powersolutions?

Begeleiding bij de premieaanvraag

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw zonnepanelenpremie. Wij begeleiden u bij het administratieve werk, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van zelf opgewekte energie.

Begeleiding bij de aanmelding

Onze medewerkers zullen de aanmelding van uw zonne-installatie bij Fluvius in orde brengen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de administratie. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de aanmelding soepel en foutloos verloopt.

Installatie binnen 6 weken

Binnen 6 weken na uw bestelling komt één van onze installatieteams uw kant op. Bij H&S PowerSolutions wijken de wachttijden nooit ver af van dit tijdsbestek. Onze doelstelling is om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, zodat u snel van uw besparingen kunt genieten.

Éénmalige werkgarantie van 15 jaar

Heeft u zonnepanelen op uw dak liggen, maar wilt u dakwerken uitvoeren? Onze technici komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken weer monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van de dakwerken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw zonnepanelen.

Gratis reinigingsbeurten

Met onze onderhoudsservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen professioneel worden gereinigd, zodat ze altijd in topconditie blijven.

Maandelijks Aflossingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw complete zonne-installatie zonder uw spaarrekening te hoeven aanspreken. Al onze producten en diensten kunnen op maandelijkse basis worden aangeschaft. Onze financiële experts stellen graag een persoonlijk aflossingsplan voor u op.

Bereken eenvoudig uw besparing

Met onze berekeningstool ziet u direct hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen.
Selecteer uw jaarlijks energieverbruiken en krijg onmiddelijk een indicatie van de
besparingen die u kunt realiseren met het plaatsen van zonnepanelen.

Bespaar tot € per maand

Je jaarverbruik in kWh
Per maand
tot
Per jaar
tot
Na 15 jaar
tot

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om zonnepanelen op een plat dak te installeren. Sterker nog, platte daken zijn vaak bijzonder geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen omdat ze vaak een groot oppervlak hebben dat kan worden gebruikt om de panelen te plaatsen. Er zijn verschillende manieren om zonnepanelen op een plat dak te installeren, zoals op een frame of op een ballast systeem dat de panelen op hun plaats houdt. Het is wel belangrijk om bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak rekening te houden met de windbelasting en de dakbelasting.

De regels voor een vrijstelling van de vergunningsplicht voor zonnepanelen zijn beschreven op de website van het omgevingsloket. De gemeente kan bijkomende voorwaarden opleggen. Informeer dus altijd bij de gemeente.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om uw huis van stroom te voorzien hangt af van uw energieverbruik, de locatie van uw woning en het vermogen van de zonnepanelen. Onze experten kunnen u helpen bij het bepalen van het juiste aantal panelen dat nodig is om uw energieverbruik te dekken.

Ja, u kunt uw zonnepanelen ook in de winter gebruiken. Hoewel de opbrengst van zonnepanelen afhankelijk is van de hoeveelheid zonlicht die ze ontvangen, kunnen zonnepanelen nog steeds stroom produceren, zelfs op bewolkte dagen. In de winter zijn de dagen korter en kan er meer bewolking zijn, waardoor de opbrengst van zonnepanelen mogelijk lager is dan in de zomer, maar zonnepanelen blijven een efficiënte en duurzame manier om energie op te wekken gedurende het hele jaar.

Wij geven op zonnepanelen 30 jaar omniumgarantie. Op de omvormer 30 jaar omniumgarantie. Op de opslagbatterij 15 jaar omniumgarantie en een werkgarantie van 15 jaar.

Hebt u zonnepanelen op uw dak liggen, maar wilt u dakwerken uitvoeren? Onze techniekers komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken terug monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van de dakwerken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw zonnepanelen.

 

Contacteer ons hier indien je dakwerken wil uitvoeren.

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw zonnepanelenpremie. Wij helpen u met al het administratieve werk, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van zelf-opgewekte energie.

Met onze onderhoudsservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen professioneel worden gereinigd, zodat uw zonnepanelen altijd in topconditie blijven.

Voordelen van financiering
voor zonnepanelen

Bespaar op energiekosten

Vanaf € 150,00 p/m

Met onze financieringsopties voor zonnepanelen kunt u al vanaf € 150,00 per maand investeren in uw eigen energieonafhankelijkheid. U heeft de mogelijkheid tot een financieringsperiode van maximaal 120 maanden, zonder extra kosten.

Deskundig advies

H&S Powersolutions begeleidt u met unieke voordelen, waaronder advies over uw zonnepanelen, uw maandelijkse betalingen en uw kredietaanvraag, allemaal in één gesprek met onze expert.

Terugbetalen op jouw tempo

Met onze financieringsopties kunt u terugbetalen in uw eigen tempo en profiteert u van een aantrekkelijke rentevoet. Hierdoor houdt u uw maandbudget onder controle en betaalt uw investering zich gedeeltelijk terug door de besparing op uw elektriciteitsrekening.

Onze werkwijze

Transparantie staat bij ons voorop. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Op die manier kunnen we samen een afspraak plannen op een datum die voor u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experts komen achtereenvolgens bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij uw verbruik en toekomstplannen past. Vervolgens wordt u voorzien van financieel advies. Als laatste komt een technisch expert de praktische aspecten met u doornemen.

03. Offerte op maat

Op basis van de eerdere gesprekken stellen we een offerte voor u op. Bij H&S PowerSolutions worden alle documenten voor u afgehandeld, zodat u met duidelijkheid een beslissing kunt nemen.

04. De installateur komt langs

Samen met u plannen we de meest geschikte tijd voor de installatie. De installatie neemt doorgaans een halve dag in beslag. Hierna houden onze adviseurs contact met u en ontvangt u elke twee jaar kosteloos onderhoud.

Meer informatie over onze
zonnepanelen?

Neem contact op voor meer informatie over onze zonnepanelen. Onze experts helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.