LAADPALEN

Krijg de controle over uw oplaadbehoeften met onze hoogwaardige laadpalen!

Creëer uw eigen laadstation thuis!
BESPAAR KOSTEN EN
GENIET VAN FLEXIBILITEIT

Met een eigen laadstation voor uw elektrische wagen bespaart u niet alleen aanzienlijk op oplaadkosten, maar het biedt ook ongeëvenaarde gemakken. Nooit meer zoeken naar openbare laadstations, want u laadt gewoon op bij u thuis. Geniet van de vrijheid om uw auto op te laden wanneer het u het beste uitkomt, waardoor u meer flexibiliteit heeft in uw dagelijkse routines en reizen.

Uw persoonlijke laadpaal biedt een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor uw elektrische mobiliteitsbehoeften.

SNEL, VEILIG EN
MILIEUVRIENDELIJK LADEN

Een eigen laadpaal biedt een snellere en veiligere laadervaring dan een gewoon stopcontact. Uw elektrische auto laadt sneller op dankzij het hogere laadvermogen van de laadpaal. Door te kiezen voor een combinatie met zonnepanelen, laadt u uw auto bovendien op met groene energie, wat niet alleen voordelig is voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Bespaar op elektriciteitskosten en rijd 100% groen.

Eve Single S-line

Een kleine, individuele oplaadvoorziening die daadwerkelijk intelligente functionaliteit biedt voor het opladen thuis.

Eve Single Pro-Line

Een compact enkelpunts oplaadstation met geavanceerde slimme functies voor zowel zakelijk als thuisgebruik.

Eve Double Pro-Line

Een dubbellaags oplaadstation met geavanceerde slimme functionaliteit, ontworpen voor omgevingen met een hoger volume.

Nieuwsgierig naar de laadtijd van je elektrische auto?
Je bent hier op de juiste plek.

Let op: de werkelijke laadtijd en snelheid kunnen variëren door afrondingsverschillen en externe invloeden. Bij het laden via een standaard huisstopcontact is het vermogen beperkt tot 2,3 kW. We houden rekening met mogelijke fouten.

Daarnaast, naarmate de accu voller raakt, vertraagt het laadproces. Zodra de accu zich rond de 85-90% laadstatus bevindt, neemt de laadsnelheid aanzienlijk af. Om deze reden raden we aan ongeveer 30 extra minuten toe te voegen aan het resultaat van de bovenstaande berekening.

Maak gebruik van onze handige calculator om eenvoudig de geschatte laadtijd voor jouw elektrische auto te berekenen.


Hidden

Waarom kiezen voor LAADPALEN van H&S Powersolutions?

Persoonlijke ondersteuning

Onze energie-experts maken altijd eerst een analyse om u de meest geschikte laadpaal aan te bieden op basis van uw gewenste laadsnelheid en laadvermogen op uw aansluiting. Zo kunnen we zorgen dat u altijd de beste laadoplossing krijgt voor uw specifieke situatie.

Uw laadstation digitaal beheren

Via onze beheerservice kunt u gemakkelijk en efficiënt uw eigen laadpaal beheren. Zo heeft u altijd en overal toegang tot alle belangrijke informatie en instellingen over uw laadpaal. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de oplaaduren aanpassen via uw smartphone.

Gepersonaliseerde laadpalen op maat

Bij H&S PowerSolutions kunt u het uiterlijk van uw laadpaal helemaal naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en materialen om uw laadpaal helemaal op maat te maken voor uw wagen.

Installatie binnen 8 weken

Bij ons kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie van uw laadstation. Wij garanderen dat wij binnen 8 weken na betaling van het voorschot uw laadpaal volledig geïnstalleerd hebben. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat u gebruik kunt maken van uw nieuwe laadpaal.

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op goede ondersteuning.

Gebruiksvriendelijke laadpalen

Bij ons kun je altijd rekenen op gebruiksvriendelijke modellen van laadpalen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat je gemakkelijk en probleemloos gebruik kunt maken van je laadpaal. Daarom bieden wij alleen laadpalen aan die zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.

Meer informatie over onze
LAADPALEN?

Neem contact op voor meer informatie over onze slimme laadoplossingen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.