THUISBATTERIJEN

Bespaar gemiddeld 20% tot 30% meer met het gebruik van een thuisbatterij!

Bereken hoeveel u kunt verdienen met een thuisbatterij!
HAAL MEER RENDEMENT UIT
UW ZONNE-INSTALLATIE

Als zonnepaneleneigenaar verbruikt u gemiddeld 30% van uw eigen zonne-energie. De rest daarvan wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet tegen een lage injectievergoeding. Met een thuisaccu wordt overtollige zonne-energie opgeslagen in je batterij. Op die manier haalt u nóg meer rendement uit uw zonnepanelen, omdat u dan tussen de 60% en 80% van de opgewekte energie van uw zonnepanelen zelf verbruikt.

Ook op momenten dat uw zonnepanelen minder energie produceren, kunt u zonne-energie uit uw thuisbatterij halen. Pas wanneer de batterij leeg is, haalt u weer energie van het elektriciteitsnet af.

MAAK MEER GEBRUIK VAN GROENE ENERGIE EN BEHOUD MEER CONTROLE OVER JE ENERGIEVERBRUIK.

Met een thuisbatterij kunt u meer dan het dubbel van uw eigen zonne-energie verbruiken. Door uw eigen groene energie op te wekken en op te slaan, draagt u bij aan het verminderen van uw CO2-uitstoot.

Daarnaast zijn thuisbatterijen ook duurzaam op lange termijn, aangezien ze gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Dit betekent dat ze minder belastend voor het milieu zijn gedurende hun levensduur. Gebruikt u veel huishoudapparaten tegelijk, dan betaalt u meer voor de elektriciteit die u van het net afneemt. Een manier om deze kosten te vermijden is door gebruik te maken van een thuisbatterij.

Waarom kiezen voor THUISBATTERIJEN van H&S Powersolutions?

Begeleiding bij de aanmelding

Onze medewerkers zullen u begeleiden met de aanmelding van uw thuisbatterij bij Fluvius. Zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van duurzame energie.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw zonne-installatie met thuisbatterij zonder uw spaarrekening te plunderen. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen een persoonlijke afbetalingsplan op samen met u.

Nauwkeurige monitoring applicatie

Met onze unieke app kunt u gemakkelijk uw thuisbatterij monitoren. Hiermee kan u in real-time de energiestatistieken bekijken en uw batterijprestaties optimaliseren.

Opslagcapaciteit vergroten

Hebt u zonnepanelen op uw dak liggen, maar wilt u dakwerken uitvoeren? Onze techniekers komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken terug monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van de dakwerken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw zonnepanelen.

De sterkste garantievoorwaarden

Bij ons kunt u rekenen op de beste garantievoorwaarden voor uw thuisbatterij. We bieden een omniumgarantie van 15 jaar op onze opslagbatterijen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken bij defecten of problemen.

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op goede ondersteuning.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.

Meer informatie over onze
BATTERIJOPLOSSINGEN?

Neem contact op voor meer informatie over onze slimme batterijen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.