Eve Double Pro-line

Ons vlaggenschip voor slimme oplossingen

Eve Double Pro-line: Slim Opladen in Stijl

Of je nu een particuliere EV-gebruiker bent of verantwoordelijk bent voor een semi-openbare locatie, de Eve Double Pro-line is speciaal ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. In 2017 onderging deze laadpaal een volledige herontwerp, gebaseerd op de nieuwste laadtechnologieën en feedback van gepassioneerde EV-rijders zoals jij.

Met een royaal display en verbeterde gebruikersinterface is het opladen van je elektrische voertuig nog nooit zo eenvoudig en intuïtief geweest. En dankzij het geoptimaliseerde hardware platform kun je rekenen op betrouwbare prestaties bij elke oplaadsessie.

Wat de Eve Double Pro-line echt onderscheidt, zijn de geavanceerde slimme functionaliteiten. Deze laadpaal geeft je de controle over hoe en wanneer je jouw EV oplaadt, allemaal aangepast aan jouw levensstijl en voorkeuren.

Geïntegreerde Veiligheid Ingebouwd

De Eve Double Pro-line komt compleet met twee ingebouwde Type B aardlekschakelaars die zowel AC- als DC-lekstromen automatisch onderbreken. Dit betekent dat er geen aparte beveiligingscomponenten meer aan het systeem hoeven te worden toegevoegd, wat niet alleen zorgt voor een efficiëntere installatie, maar ook kostenbesparingen oplevert.

Moeiteloze Instellingen

Met een externe en toegankelijke Ethernetpoort wordt het een fluitje van een cent om de Eve Double Pro-line aan te sluiten op een computer. Hiermee kun je snel en eenvoudig het laadpunt configureren via de gebruiksvriendelijke Installer-interface.

Slim Opladen in een Nieuw Jasje

Betreed de wereld van intelligent opladen met het geheel herontworpen systeem van zowel software als hardware van de Eve Double Pro-line. Deze innovatie biedt een scala aan functionaliteiten, waaronder ondersteuning voor Slim Opladen-netwerken, OCPP 1.6-compatibiliteit en Lastenverdeling.

Specificaties Alfen Eve Double S-Line

Laadvermogen per Uitgang3.7kW (16A, 230V) <br> 7.4kW (32A, 230V) <br> 11kW (16A, 400V) <br> 22kW (32A, 400V)
UitgangDual Type 2 Socket
InputEnkele of Dubbele Voedingskabel
Standaarden en RichtlijnenIEC 61851-1 / -22 (2017)
AutorisatiePlug & Charge, RFID
KleurVoorzijde: RAL9016 (Verkeerswit) <br> Achterzijde: RAL7043 (Verkeersgrijs)
kWh-meterMID Gekeurd, Geschikt voor Verrekenen
Afmetingen (LxBxD)590 x 338 x 230 mm
Het laadpunt kan communiceren met en reageren op andere slimme technologieën en oplossingen met gedeelde standaarden en open protocollen
Veelzijdig ondersteunend van
profielen, prijshiërarchieën, en afwikkelingen van financiële transacties
Netwerk met tot 100 Alfen oplaadpunten met enkele laadcontacten of 50 oplaadpunten met dubbele laadcontacten op één locatie
Alfen slim laadnetwerk
verdeelt het laden over alle ladende voertuigen om laadsnelheden te maximaliseren.
Full-colour 3,5” scherm met mogelijkheid een logo te uploaden
Het veelzijdige scherm
kan een logo tonen en begeleidt de gebruiker door het laadproces.
Vorige slide
Volgende slide

Zie ook onze andere EV oplaadpunten

Nieuwsgierig naar de laadtijd van je elektrische auto?
Je bent hier op de juiste plek.

Let op: de werkelijke laadtijd en snelheid kunnen variëren door afrondingsverschillen en externe invloeden. Bij het laden via een standaard huisstopcontact is het vermogen beperkt tot 2,3 kW. We houden rekening met mogelijke fouten.

Daarnaast, naarmate de accu voller raakt, vertraagt het laadproces. Zodra de accu zich rond de 85-90% laadstatus bevindt, neemt de laadsnelheid aanzienlijk af. Om deze reden raden we aan ongeveer 30 extra minuten toe te voegen aan het resultaat van de bovenstaande berekening.

Maak gebruik van onze handige calculator om eenvoudig de geschatte laadtijd voor jouw elektrische auto te berekenen.


Hidden

Meer informatie over onze
LAADPALEN?

Neem contact op voor meer informatie over onze slimme laadoplossingen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.

Waarom kiezen voor LAADPALEN van H&S Powersolutions?

Persoonlijke ondersteuning

Onze energie-experts maken altijd eerst een analyse om u de meest geschikte laadpaal aan te bieden op basis van uw gewenste laadsnelheid en laadvermogen op uw aansluiting. Zo kunnen we zorgen dat u altijd de beste laadoplossing krijgt voor uw specifieke situatie.

Uw laadstation digitaal beheren

Via onze beheerservice kunt u gemakkelijk en efficiënt uw eigen laadpaal beheren. Zo heeft u altijd en overal toegang tot alle belangrijke informatie en instellingen over uw laadpaal. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de oplaaduren aanpassen via uw smartphone.

Gepersonaliseerde laadpalen op maat

Bij H&S PowerSolutions kunt u het uiterlijk van uw laadpaal helemaal naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en materialen om uw laadpaal helemaal op maat te maken voor uw wagen.

Installatie binnen 8 weken

Bij ons kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie van uw laadstation. Wij garanderen dat wij binnen 8 weken na betaling van het voorschot uw laadpaal volledig geïnstalleerd hebben. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat u gebruik kunt maken van uw nieuwe laadpaal.

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op goede ondersteuning.

Gebruiksvriendelijke laadpalen

Bij ons kun je altijd rekenen op gebruiksvriendelijke modellen van laadpalen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat je gemakkelijk en probleemloos gebruik kunt maken van je laadpaal. Daarom bieden wij alleen laadpalen aan die zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten.