Eve Single Pro-Line

Geavanceerd, slim en kwalitatief hoogstaand

Alfen Eve Single Pro-line: Slim Laden, Stijlvol Geladen

Ontdek de Alfen Eve Single Pro-line: een krachtig en compact laadstation voor thuis en op de zaak. Met een laadvermogen van 3,7 kW tot 22 kW biedt dit station indrukwekkende prestaties in een lichtgewicht polycarbonaat behuizing. Of het nu aan de muur of op een montagepaal is gemonteerd, de Eve Single Pro-line valt op.

Het 3,5-inch beeldscherm van de gebruikersinterface biedt niet alleen intuïtieve bediening, maar ook brandingmogelijkheden voor jouw zaak. Upload je eigen logo’s en maak van je laadstation een verlengstuk van je merkidentiteit.

Veiligheid en controle zijn ingebouwd dankzij gebruikersautorisatie, terwijl Plug & Charge-functionaliteit moeiteloos laden mogelijk maakt. Bekijk eenvoudig je laadgegevens via elk internet-verbonden apparaat.

Ontdek Toonaangevende Slimme Functies

Baanbrekende slimme functies die de toekomst voorspellen. De Eve Single Pro-line is doordrenkt met intelligente mogelijkheden, verbonden via internet, via bekabelde verbindingen of mobiele communicatie. Deze geavanceerde technologie kan naadloos samenwerken met andere slimme systemen en oplossingen die dezelfde standaarden en open protocollen hanteren.

Levendig 3,5-inch Kleurendisplay met Aangepast Logo

Het Eve Single Pro-line kleurendisplay, met een helder 3,5-inch formaat, maakt interactie moeiteloos. Voeg uw eigen logo toe voor unieke merkherkenning en geef uw bedrijf een persoonlijk tintje. Laat uw laadstation niet alleen informatie tonen, maar vertel ook uw verhaal.

Flexibiliteit in Beheer: Kies Jouw Eigen Beheersysteem

Met de Eve Single Pro-line ben jij in controle. Je hebt de vrijheid om ons eigen Alfen managementsysteem te gebruiken of te kiezen voor een alternatief dat OCPP implementeert, waardoor kostentransparantie en verrekening mogelijk worden gemaakt. Het wisselen tussen beheersystemen is net zo moeiteloos als het vervangen van een sim-kaart. Jouw beheer, jouw keuze.

Alfen Slim Laadnetwerk

Vorm moeiteloos uw eigen cluster van laadstations, met de mogelijkheid tot wel 100 afzonderlijke laadpunten op één enkele locatie. Dit geavanceerde netwerk zorgt voor een harmonieuze balans en optimale benutting van uw elektriciteitsvoorziening.

Ontworpen met Integratie in Gedachten

Bij Alfen zijn al onze laadstations doordacht ontworpen om naadloos te integreren met het elektriciteitsnet. Deze ontwerpbenadering stelt hen in staat om harmonieus samen te werken met zelfopgewekte hernieuwbare energiebronnen, energieopslagsystemen en intelligente technologieën. We hanteren dezelfde standaarden en open protocollen, waardoor onze oplossingen moeiteloos kunnen samenkomen in een slim ecosysteem.

Hoogwaardige Betrouwbaarheid

Bij Alfen staan we voor onwrikbare kwaliteit. Onze producten belichamen robuustheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Elk item, vervaardigd in Nederland, wordt samengesteld met uitsluitend A-kwaliteit componenten. Rigoureuze tests en certificeringen vormen de basis van onze producten. Bij elke levering geniet je van een standaardgarantie, en we bieden tevens de optie om een servicepakket met SLA op maat te kiezen. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Specificaties Alfen Eve Single PRO-Line

Laadvermogen3,7 kW - 22 kW
Display3,5” kleurendisplay
KaartlezerRFID kaartlezer
StopcontactType 2
Vaste KabelType 2 (geïntegreerde stekkerhouder)
EnergiemeterMID gecertificeerd voor verrekening van transactiekosten
Afmetingen370 x 240 x 130 mm (LxBxD)
MontageWandmontage of met optionele montagepaal
Het laadpunt kan communiceren met en reageren op andere slimme technologieën en oplossingen met gedeelde standaarden en open protocollen
Veelzijdig ondersteunend van
profielen, prijshiërarchieën, en afwikkelingen van financiële transacties.
Netwerk met tot 100 Alfen oplaadpunten met enkele laadcontacten of 50 oplaadpunten met dubbele laadcontacten op één locatie
Alfen slim laadnetwerk
verdeelt het laden over alle ladende voertuigen om laadsnelheden te maximaliseren.
Full-colour 3,5” scherm met mogelijkheid een logo te uploaden
Het veelzijdige scherm
kan een logo tonen en begeleidt de gebruiker door het laadproces.
Vorige slide
Volgende slide

Zie ook onze andere EV oplaadpunten

Nieuwsgierig naar de laadtijd van je elektrische auto?
Je bent hier op de juiste plek.

Let op: de werkelijke laadtijd en snelheid kunnen variëren door afrondingsverschillen en externe invloeden. Bij het laden via een standaard huisstopcontact is het vermogen beperkt tot 2,3 kW. We houden rekening met mogelijke fouten.

Daarnaast, naarmate de accu voller raakt, vertraagt het laadproces. Zodra de accu zich rond de 85-90% laadstatus bevindt, neemt de laadsnelheid aanzienlijk af. Om deze reden raden we aan ongeveer 30 extra minuten toe te voegen aan het resultaat van de bovenstaande berekening.

Maak gebruik van onze handige calculator om eenvoudig de geschatte laadtijd voor jouw elektrische auto te berekenen.


Hidden

Meer informatie over onze
LAADPALEN?

Neem contact op voor meer informatie over onze slimme laadoplossingen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.

Waarom kiezen voor LAADPALEN van H&S Powersolutions?

Persoonlijke ondersteuning

Onze energie-experts maken altijd eerst een analyse om u de meest geschikte laadpaal aan te bieden op basis van uw gewenste laadsnelheid en laadvermogen op uw aansluiting. Zo kunnen we zorgen dat u altijd de beste laadoplossing krijgt voor uw specifieke situatie.

Uw laadstation digitaal beheren

Via onze beheerservice kunt u gemakkelijk en efficiënt uw eigen laadpaal beheren. Zo heeft u altijd en overal toegang tot alle belangrijke informatie en instellingen over uw laadpaal. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de oplaaduren aanpassen via uw smartphone.

Gepersonaliseerde laadpalen op maat

Bij H&S PowerSolutions kunt u het uiterlijk van uw laadpaal helemaal naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en materialen om uw laadpaal helemaal op maat te maken voor uw wagen.

Installatie binnen 8 weken

Bij ons kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie van uw laadstation. Wij garanderen dat wij binnen 8 weken na betaling van het voorschot uw laadpaal volledig geïnstalleerd hebben. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat u gebruik kunt maken van uw nieuwe laadpaal.

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op goede ondersteuning.

Gebruiksvriendelijke laadpalen

Bij ons kun je altijd rekenen op gebruiksvriendelijke modellen van laadpalen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat je gemakkelijk en probleemloos gebruik kunt maken van je laadpaal. Daarom bieden wij alleen laadpalen aan die zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten.