Eve Single S-line

Hét laadstation voor thuis

Laad Jouw Elektrische Avonturen met Gemak op: Alfen Eve Single S-line

De Eve Single S-line is jouw persoonlijke laadassistent. Met Plug & Charge laden en LED-statusindicatoren houd je de laadstatus altijd onder controle. Of je nu je favoriete apparaat gebruikt, je laadgegevens zijn toegankelijk via elk internetverbonden scherm. 

Wil je sneller weer op pad? Kies dan voor de 3-fase uitvoering voor een indrukwekkend laadvermogen van 11 kW. De Eve Single S-line biedt keuzevrijheid. Autoriseer het laadstation op basis van gebruikers of maak gebruik van een mobiel netwerk om verbinding te maken met een achterliggend systeem. 

Als alternatief is er ook een Ethernet-optie beschikbaar voor jouw gemak. Stap in de wereld van moeiteloos thuisladen met de Alfen Eve Single S-line. Slim. Compact. Betaalbaar. Jouw elektrische avonturen beginnen hier.

Intelligente Kenmerken voor een Voordelige Prijs

Ervaar de slimme capaciteiten van de Eve Single S-line tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geavanceerde product is naadloos verbonden met het internet en heeft de mogelijkheid om te communiceren met andere slimme oplossingen die gebaseerd zijn op open standaarden en protocollen. Bovendien is het in staat om commando's te ontvangen en uit te voeren, waardoor het een echte toevoeging is aan je slimme leefomgeving.

Ontworpen voor Jouw Slimme Woonomgeving

Bij Alfen staan onze laadstations in dienst van jouw slimme thuis. Ze zijn doordacht ontworpen om het elektriciteitsnet te optimaliseren, naadloos te integreren en te harmoniëren met zelfopgewekte hernieuwbare energiebronnen. Bovendien werken ze samen met intelligente technologieën en oplossingen die dezelfde normen en open protocollen hanteren.

Flexibiliteit in Managementsystemen

Bij de Eve Single S-line draait alles om keuzevrijheid. Je hebt de vrijheid om ons eigen Alfen-managementsysteem te gebruiken, maar ook de vrijheid om te integreren met elk ander systeem dat OCPP implementeert. Hierdoor worden niet alleen energieverbruik en historische transacties vastgelegd, maar krijg je ook op afstand toegang tot diagnostische gegevens en kun je probleemloos upgrades uitvoeren. Je hebt de touwtjes in handen, altijd.

Betrouwbare Duurzaamheid

Bij Alfen staat kwaliteit centraal. Onze producten stralen stevigheid, veiligheid en betrouwbaarheid uit. Elk Alfen item, vervaardigd in Nederland, is samengesteld met niets minder dan A-kwaliteit componenten. Rigoureuze tests en certificeringen vormen de hoekstenen van ons productieproces. Wij streven naar solide kwaliteit en bieden enkel producten aan die de tand des tijds kunnen doorstaan. Ons assortiment is doordrenkt met de betrouwbaarheid waarop je kunt vertrouwen. Bovendien komt elk product met een standaardgarantie, terwijl de optie om een servicepakket met SLA af te nemen je gemoedsrust nog verder vergroot.

Specificaties Alfen Eve Single S-Line

Laadvermogen 3,7 kW - 11 kW
Statusindicatie LED Ja
Laadmethode Plug & Charge of autorisatie via RFID
Laadconnectie Type 2 socket
Vaste kabel Type 2 met geïntegreerde stekkerhouder
Energiemeter MID gecertificeerd voor verrekening kosten
Afmetingen (LxBxD) 370 x 240 x 130 mm
Montagemogelijkheden Wandmontage, optioneel met montagepaal
De Eve Single S-line staat werkelijk fantastisch in elke thuis omgeving
Gemonteerd aan de muur
komt de Single S goed tot zijn recht
De Eve Single S-line staat werkelijk fantastisch in elke thuis omgeving
Opgehangen bij de garage
staat de Single S prachtig
De Eve Single S-line staat werkelijk fantastisch in elke thuis omgeving
Aan de schutting
kan de Single S ook schitteren
Vorige slide
Volgende slide

Zie ook onze andere EV oplaadpunten

Nieuwsgierig naar de laadtijd van je elektrische auto?
Je bent hier op de juiste plek.

Let op: de werkelijke laadtijd en snelheid kunnen variëren door afrondingsverschillen en externe invloeden. Bij het laden via een standaard huisstopcontact is het vermogen beperkt tot 2,3 kW. We houden rekening met mogelijke fouten.

Daarnaast, naarmate de accu voller raakt, vertraagt het laadproces. Zodra de accu zich rond de 85-90% laadstatus bevindt, neemt de laadsnelheid aanzienlijk af. Om deze reden raden we aan ongeveer 30 extra minuten toe te voegen aan het resultaat van de bovenstaande berekening.

Maak gebruik van onze handige calculator om eenvoudig de geschatte laadtijd voor jouw elektrische auto te berekenen.


Hidden

Meer informatie over onze
LAADPALEN?

Neem contact op voor meer informatie over onze slimme laadoplossingen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.

Waarom kiezen voor LAADPALEN van H&S Powersolutions?

Persoonlijke ondersteuning

Onze energie-experts maken altijd eerst een analyse om u de meest geschikte laadpaal aan te bieden op basis van uw gewenste laadsnelheid en laadvermogen op uw aansluiting. Zo kunnen we zorgen dat u altijd de beste laadoplossing krijgt voor uw specifieke situatie.

Uw laadstation digitaal beheren

Via onze beheerservice kunt u gemakkelijk en efficiënt uw eigen laadpaal beheren. Zo heeft u altijd en overal toegang tot alle belangrijke informatie en instellingen over uw laadpaal. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de oplaaduren aanpassen via uw smartphone.

Gepersonaliseerde laadpalen op maat

Bij H&S PowerSolutions kunt u het uiterlijk van uw laadpaal helemaal naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en materialen om uw laadpaal helemaal op maat te maken voor uw wagen.

Installatie binnen 8 weken

Bij ons kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie van uw laadstation. Wij garanderen dat wij binnen 8 weken na betaling van het voorschot uw laadpaal volledig geïnstalleerd hebben. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat u gebruik kunt maken van uw nieuwe laadpaal.

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met onder andere telefonische ondersteuning en professionele bijstand. Bovendien hebben we een team van ervaren technici klaarstaan om uw problemen snel en efficiënt op te lossen. Zo kunt u altijd rekenen op goede ondersteuning.

Gebruiksvriendelijke laadpalen

Bij ons kun je altijd rekenen op gebruiksvriendelijke modellen van laadpalen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat je gemakkelijk en probleemloos gebruik kunt maken van je laadpaal. Daarom bieden wij alleen laadpalen aan die zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten.