Ramen en deuren

Bespaar gemiddeld 20% tot 30% ten opzichte van een niet-geïsoleerd dak!

De geschikte ramen en deuren voor uw huis!
BETERE ISOLATIE VOOR
LAGERE ENERGIEKOSTEN

Zoekt u manieren om uw energiekosten te verlagen? Dan is het plaatsen van nieuwe ramen en deuren een interessante optie. Moderne ramen en deuren bieden betere isolatie, wat betekent dat ze minder warmte of koude van buitenaf doorlaten.

Daarnaast verminderen moderne ramen en deuren ook de hoeveelheid energie die nodig is om uw huis te verwarmen te verkoelen. Zo kunt u op lange termijn aanzienlijke besparingen behalen op uw energiefactuur.

VERNIEUW DE STIJL
VAN UW WONING

Een huis is toch wel een beetje een afspiegeling van onszelf, niet? We willen graag dat het tegen een stootje kan. We willen dat het bestand is tegen hitte, kou, wind en regen, terwijl het binnen lekker comfortabel blijft. En liefst willen we nog dat het allemaal een beetje stijlvol kan.

Bij H&S Constructions bieden we een ruime keuze aan stijlen, materialen en kleuren zodat u precies vindt wat bij uw stijl past.

BESCHERM JE HUIS EN
VERHOOG JE EPC-SCORE

Als u op zoek bent naar manieren om uw huis beter te beveiligen, dan zijn nieuwe ramen en deuren een uitstekende keuze. Onze ramen en deuren voldoen aan de huidige veiligheidseisen en zijn ontworpen om moeilijker open te forceren dan oudere modellen. Dit betekent dat uw huis beter beschermd is tegen inbraakpogingen en dat u zich thuis veiliger voelt.

Een ander voordeel van uw ramen en deuren te vervangen, is dat ze de energie-efficiënte van uw woning verbeteren. Nieuwe ramen en deuren helpen om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren en zo de EPC-score te verhogen en een comfortabele leefomgeving te creëren.

Waarom kiezen voor RAMEN EN DEUREN van H&S Powersolutions?

Begeleiding bij de aanmelding

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw renovatiepremie voor het plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Wij helpen met al het administratieve werk zodat u zich kunt concentreren op wat voor u belangrijk is.

Ruime selectie stijlen, kleuren en materialen

H&S Contructions biedt een ruime selectie aan opties voor elk type huis. Kies uit verschillende stijlen, materialen en kleuren om de perfecte ramen en deuren te vinden die bij uw huis passen.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S Constructions kunt u genieten van uw dakrenovatie zonder uw spaargeld aan te moeten spreken. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen een persoonlijke afbetalingsplan op samen met u.

Installatie en afwerking binnen 8 weken

Bij ons kunt u rekenen op een snelle installatie van uw ramen en deuren. Wij zullen er alles aan doen om de installatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kunt dus snel genieten van uw nieuwe ramen en deuren!

Betrouwbare klantenservice

Wij dragen klanttevredenheid en goede klantenservice hoog in het vaandel. We bieden een uitgebreide service na verkoop, met telefonische ondersteuning en professionele bijstand.

Kwalitatief hoogstaand materiaal

Onze ramen en deuren zijn van de hoogste kwaliteit en gemaakt van het beste isolatiemateriaal. Ze zorgen ervoor dat uw huis beter geïsoleerd is en dus minder energie nodig heeft om op temperatuur te blijven. Zo woont u comfortabeler en bespaart u op uw energiefactuur.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Tijd voor een plan

Er komt een medewerker langs die met u de gewenste
renovatiewerken bespreekt en een offerte en tijdsplan opstelt.

03. Offerte op maat

Één tot twee weken later wordt u gecontacteerd door onze medewerkers met een offerte voor u.

04. De aannemer komt langs

De aannemer komt nog bij u langs om uw wensen nog eens duidelijk te maken en afmetingen te nemen.

05. Zo goed als nieuw

De renovatie is afgewerkt en u kan er volop van genieten. Na een korte periode nemen we weer contact met u op om nog een laatste keer het werk te controleren.

Meer informatie over onze
RAMEN EN DEUREN?

Neem contact op voor meer informatie over ramen en deuren. Onze experts helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.