Black Friday bij H&S PowerSolutions - Ontvang 2 GRATIS zonnepanelen bij uw installatie!

Wij bij H&S PowerSolutions zijn verheugd om je een onweerstaanbare deal te bieden tijdens onze Black Friday Sale. Bij de aankoop van 5 zonnepanelen ontvang je niet 1, maar 2 PANELLEN GRATIS! Profiteer van deze kans om je energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd te besparen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van H&S Powersolutions?

SUPER Korting

Onze Black Friday-aanbieding biedt ongekende kortingen. Grijp deze kans om te investeren in duurzame energie en je portemonnee te sparen.

Premie GEGARANDEERD

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit, met gegarandeerde prestaties om aan al jouw energiebehoeften te voldoen.

LAGERE BTW

Profiteer van een verlaagd btw-tarief van 6% in plaats van 21%. Bespaar niet alleen op de kosten van de zonnepanelen, maar ook op de belasting!

Gratis Reinigingsbeurten

Met onze onderhoudsservice hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat je zonnepanelen professioneel worden gereinigd, zodat ze altijd in topconditie blijven.

Installatie Binnen 6 Weken

Binnen 6 weken na je bestelling komt één van onze installatieteams jouw kant op. Bij H&S PowerSolutions wijken de wachttijden nooit ver af van dit tijdsbestek. Onze doelstelling is om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, zodat je snel van je besparingen kunt genieten.

Begeleiding Bij De Aanmelding

Onze medewerkers zullen de aanmelding van je zonne-installatie bij Fluvius in orde brengen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de administratie. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de aanmelding soepel en foutloos verloopt.

Éénmalige Werkgarantie Van 15 Jaar

Heeft u zonnepanelen op uw dak liggen, maar wilt u dakwerken uitvoeren? Onze technici komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken weer monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van de dakwerken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw zonnepanelen.

Maandelijks Aflossingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw complete zonne-installatie zonder uw spaarrekening te hoeven aanspreken. Al onze producten en diensten kunnen op maandelijkse basis worden aangeschaft. Onze financiële experts stellen graag een persoonlijk aflossingsplan voor u op.

Vraag Nu Jouw Persoonlijk Adviesgesprek Aan voor Blue Solar Friday!

Wil je ontdekken hoe onze zonnepanelen perfect passen bij jouw specifieke behoeften? Vraag vandaag nog jouw persoonlijk adviesgesprek aan. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en een op maat gemaakt plan voor jou samen te stellen.